POZVÁNKA - Sympozium České společnosti pro sexuální medicínu, 24.-25.5.2024, Český Krumlov

13.12.2023 16:58

Vážení kolegové a odborníci v oblasti sexuální medicíny,

 

_____ s radostí vás zveme na sympozium České společnosti pro sexuální medicínu, které se bude konat v malebném prostředí Českého Krumlova ve dnech 24. a 25. května 2024. Tato událost slouží jako jedinečná platforma pro sdílení nejnovějších poznatků, diskuzi o aktuálních trendech a navazování nových profesních vztahů v oblasti sexuálního zdraví.

_____ Očekávejte odborné přednášky, interaktivní workshopy a možnost prezentovat vlastní výzkum. Konference bude nejen o odborné výměně názorů, ale i o posílení sítě nás všech, kteří se věnujeme sexuální medicíně. Rádi Vás informujeme, že pod vedením Dr. Klapilové připravujeme kvalitní reprezentaci naší společnosti na únorovém kongresu ESSM v italském Bari. Vazby s Evropskou organizací ostatně považujeme za velmi důležité, proto si dáme záležet, abychom vás v Krumlově opět mohli informovat o zdařilém výsledku.

_____ Připojte se k nám a podělte se o svoje poznatky, zkušenosti a vášeň pro zdokonalení péče o sexuální zdraví. Těšíme se na setkání s vámi v Českém Krumlově, kde spojíme síly ve prospěch pokroku v oblasti sexuologie.

 

Jménem rady a vědeckého výboru ČSSM

prim. MUDr. Marek Broul, Ph.D., MBA, FECSM 

prof. PhDr. Petr Weiss, PhD., DSc. 

—————

Zpět