Projekt Parafilik „Nemůžete za své pocity, můžete za své činy“

25.03.2021 14:58

Vážené kolegyně a kolegové,

Rádi bychom Vás požádali o spolupráci při doporučení služeb projektu Parafilik pro Vaše klienty či pacienty, kteří se Vám svěřili o neobvyklém nastavení své sexuality. Projekt Parafilik nabízí anonymní a bezplatnou, intenzivní poradensko-terapeutickou pomoc zaměřenou specificky na osoby s neobvyklou sexuální preferencí a jejich blízké.

Pokud se ve své praxi odborně věnujete jiným tématům, než jsou parafilie, nebo vnímáte, že se při práci s lidmi s parafiliemi cítíte nejistě, doporučte jim možnost bezplatné a anonymní odborné terapeutické pomoci v projektu Parafilik. Veškeré informace můžete klientům předat v přiložené informační brožuře https://parafilik.cz/static/media/brozura.pdf?091c7e , zároveň můžete informace o nabídce našich intervencí/služeb distribuovat pomocí letáku https://parafilik.cz/static/media/letak_A4.pdf?091c7e , který bude umístěn na viditelné místo ve Vaší ordinaci. Můžete tak usnadnit osobám s parafilní preferencí přístup k naší nabídce poradensko-terapeutické pomoci. 

 

Veškeré materiály si můžete stáhnout a vytisknout ZDE - 

brožura https://parafilik.cz/static/media/brozura.pdf?091c7e , 

leták https://parafilik.cz/static/media/letak_A4.pdf?091c7e , 

případně nás můžete kontaktovat na parafilik@nudz.cz mailto:parafilik@nudz.cz a my Vám je zašleme vytištěné na Vaši adresu.
Veškeré informace také naleznete na webových stránkách projektu: https://parafilik.cz/

Děkujeme!

Za tým projektu Parafilik,
Mgr. Lucie Krejčová, Ph.D.

—————

Zpět